Universitetsutdanning for kunstnere

Start egen kunstutstilling med billig strømavtale

Mange hobbykunstnere drømmer om å starte sin egen utstilling, og på den måten ta hobbyen et steg videre til å bli en lønnsom geskjeft. For å klare dette er det ikke nok at kunsten er av høy kvalitet. Det er også mye annet man må tenke over for å lykkes med sin egen utstilling. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan man blant annet kan spare penger på å velge riktig strømavtale.

Strøm fra Tibber

Tibber er et litt uvanlig strømselskap. Der andre strømselskap tjener penger på strømforbruket ditt, har Tibber helt andre løsninger. Med Tibber har du for eksempel helt andre muligheter til hele tiden å ha kontroll over strømforbruket ditt. Dette gjelder både om du har elbil, solceller eller til strømforbruket i ditt eget hjem.

Lokale

Når man skal ha egen utstilling må man først og fremst ha et fint, innbydende og økonomisk overkommelig lokale. Det er en fordel om lokalet har en beliggenhet hvor det ferdes en del mennesker forbi, slik at det blir naturlig å stikke hodet innom utstillingen. På den måten øker man sannsynligheten for å få solgt flere av bildene sine.

Kunsten

Når det gjelder kunsten man viser frem kan man velge fritt hva man ønsker. Det kan for eksempel være et gjennomgående tema på utstillingen, men det trenger det ikke være. Man har også muligheten til å utelukkende vise frem egen kunst, men man kan også samarbeide med andre kunstnere man kjenner. På den måten kan man få større variasjon i kunsten som vises frem. Det er vanlig å ha faste samarbeidspartnere. For å forbedre egen kunst kan man enten hente inspirasjon fra andre eller ta en kunstutdanning for å øke kvaliteten på egen kunst. Dette vil igjen føre til at utstillingen blir av enda bedre kvalitet.

Vi har i denne artikkelen sett på ulike momenter og faktorer som avgjør om du lykkes med å presentere kunstutstillingen din. Med strømavtale fra Tibber vil du kunne spare mye penger, og med riktig lokale og et godt utvalg av kunst vil mange ønske å ta turen innom nettopp din kunstutstilling.

Leave a Reply