Utstillinger med kunst

Kunstutstillinger i Oslo

Den beste plassen å begynne er kunstutstillingene. Her kommer man tett på kunsten og kunstnerne. Men utstillingene kommer og går, så når og hvor bør man lete? Her skal vi ta for oss noen steder du finner kunstutstillingene du vil se.

Astrup Fearnly galleri

Astrup Fearnly er et galleri der man finner mye temporær kunst. Utstillingene her har Oslofjorden som bakteppe og det praktfulle bygget. Man finner unike samlinger av kunst her. En dag på Astrup Fearnly er som å vandre inn i et maleri av estetiske proporsjoner. Utstillingene her er en del av Tjuvholmen galleri.

Fine Art

Fine Art Gallery ligger mer sentralt i bybildet. Dette er et utstillingsvindu mer enn en vernissage, hvor over 11000 kunstverk stilles ut til en hver tid. Man kan kjøpe kunst her. Galleriet har over 2000 kvadratmeter og boltre seg på, noe som gir rom for enorme mengder kunst. Utstillingen omfatter akryl og grafisk design samt masse annen kunst.

Prikkart

Prikkart er et alternativt utstillingsvindu med kontemporær kunst. Prikkart fins også på nett slik at man kan følge med på når nye utstillinger blir arrangert. Utstillingene er i moderne lokaler midt i Oslo by.

Leave a Reply