Utstillinger med kunst

Kunstutstillinger i Norge

Norge har mange utstillinger innenfor kunst. Det mest spektakulære er når man tar utstillingen med ut i naturen eller på steder der man ikke skulle tro de fantes. Et eksempel på det er utstillingen Telemarksgalleriet har satt sammen. Her kan du som student få gode priser i vakre omgivelser, samtidig som du opplever utsøkt kunst.

Soli Brug er et eksempel på kunstutstilling og lokalt engasjement. Utstillingen som består av en mengde malerier av ulike norske og utenlandske kunstnere utstilt i naturskjønne omgivelser på Greåker. Her kan man tilbringe hele dagen og få servering og omvisning. Soli Brug har en egen nettside med nettbutikk hvor man kan se og handle kunst.

Vognhallen finner man litt sør for Bergen ved plassen Osøyro. Vognhallen er full av utstillinger med kunst og design, og her arrangeres det ofte konserter innenfor jazzsjangeren. Det er mange skulpturer her, og det er stadig nye kunstnere som kan stille ut sin kunst i galleriet.,

I sørenden er det et 100 kvadratmeter stort innebygd galleri og atelier. Her er det en intim atmosfære. Bygget har store skyvedører, som kan trekkes for eller igjen etter behov. Bygget har fasiliteter som kjøkken, wc og lager. Vognhallen ligger sentralt plassert i tettstedet Os.

Leave a Reply