Universitetsutdanning for kunstnere

Kroppen din er et kunstverk

Det er mange som ikke tenker på at kroppen deres er et kunstverk. Er dette noe du har tenkt på? Hvis du har lyst til å lære mer om hvordan kroppen din er et kunstverk, så er det bare å lese videre.

Trender

Trender er det beste beviset på at kroppen er et kunstverk, fordi du legger fort merke til om noen bruker klær eller tilbehør som ikke regnes som trendy. Det samme gjelder for kunst. De ulike museene vil ha ulike utstillinger basert på hva som er populært og ikke. Så kropp og kunst har mye mer sammenheng enn mange tenker.

Endring av kroppen

Det mange gjør, er å endre på kroppen. Dette kan inkludere hårfarge, piercinger, sminke etc. Noen endringer er mer permanente enn andre, for eksempel anatomisk implantat kan være dette. Det som er praktisk med anatomisk implantat er at det kan få deg til å føle deg mer deg. Det å føle at kroppen henger sammen på en mer anatomisk korrekt måte, er absolutt noe du burde investere i. Mange føler at de kanskje har for store øyne, for små pupper eller for liten rumpe. Hvis dette virkelig er noe som plager deg, hvorfor ikke endre på det? Se de ulike typene fine anatomisk implantat du kan få. Kanskje dette er noe som passer for deg?

Dine egne valg

Det som er så gøy med kunst og kropp, er at du kan ta dine helt egne valg. Så det er opp til deg om du vil ta anatomisk implantat eller ikke. Det er mange som tar prevantive valg også, for at kroppen skal være i samme stand som når den var yngre. Det å få anatomisk implantat kan også være bidragsyter til dette.

Noen velger også å utsmykke kroppen med tatoveringer, mens andre fokuserer på å trene hardt for å alltid være i form.

Det du burde gjøre, er at neste gang du drar ut, så se på alle menneskene der ute. Se på dem og nyt det. Det finnes så mange forskjellige personligheter der ute. Kanskje du finner noen du kan finne inspirasjon hos? Dette er en måte å uttrykke seg selv og sin innerste kunstneriske selvfølelse. Det er nesten imponerende at folk tør å ta de valgene de gjør i form av klær, utsmykninger og operasjoner. Rett og slett fordi folk er seg selv og står i det! Gjør du det samme?

Leave a Reply