Utstillinger med kunst

Integrer CRM i kunstarbeidet ditt!

Liker du kunst? Er du kanskje selv en kunstner? Da vet du sikkert hvor mye det er å holde styr på og ha kontroll på. Det være seg innkjøp av materiell, kundeoversikt, galleriarrangementer, invitasjoner, statlige støtteordninger og mye mer. For å skape en bedre og klarere oversikt over kundene dine og di egen strategi for å øke omsetningen din og bedre formidle kunsten din kan et CRM-system være tingen for deg. Du setter enkelt og raskt opp den informasjonen du har om kundene dine i CRM-systemet som Lime leverer og nye potensielle kunder og CRM oppretter en egen profil for hver enkelt kunde. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvilke fordeler dette kan ha for deg og din utvikling som kunstner. Dette vil også gjøre hverdagen din mye enklere, slik at du kan konsentrere deg om det viktigste – nemlig å skape kunst. Så heng med oss videre og vi gir deg alle relevante detaljer.

Hva er CRM?

Men hva er egentlig CRM og hvordan fungerer det? Hvilken betydning kan dette ha for nettopp din geskjeft? Jo, CRM er enkelt sagt et knippe verktøy som vil gjøre det enklere for deg å få en god oversikt over dine eksisterende kunder og møtebooker såvel som å sette opp utstillinger og nye potensielle kunder. Du vil raskt danne deg en mye bedre oversikt over alle dine kundedata og systemet hjelper deg med å ordne disse på en enkel og oversiktlig måte.

Ta kunsten din til nye høyder med CRM-verktøy fra Lime

Ved å benytte deg av de CRM-løsningene som Lime tilbyr, kan du ta kunsten din til nye høyder! Få mer tid til å utnytte kreativiteten din og skapertrangen. Sett fokus på å gjøre det administrative arbeidet som kreves for en velorganisert geskjeft så enkel som overhodet mulig. Det kan være vanskelig å hele tiden måtte skifte mellom det å skape kunst og samtidig være ryddig og administrativ og foreta møtebooker, men begge deler trengs jo for å lykkes. La CRM-verktøyene fra Lime møtebooker hjelpe deg med å få bedre orden i dokumentene dine, sette opp nye avtaler og skape et klart bilde over hvilken strategi du bør velge videre.

Bli bedre sett

I dangens samfunn er det stor konkurranse mellom de ulike aktører uansett hvilken bransje det gjelder. ASom kunstner har du nok mange andre ting å ta deg av i tillegg til å nettopp skape dine mesterverk. Du har utgifter på lokaler, utstyr, kundeoversikt, arrangementer og utstillinger. Alt dette kan du samle i din CRM for å hele tiden ha full kontroll på hva som skjer på alle fronter. Dette kan med andre ord forenkle hverdagen din betydelig og hjelpe deg videre på veien til suksess og anerkjennelse.

Ta derfor en kikk på hjemmesiden til Lime og se hvilke CRM-verktøy som tilbys og som passer best for deg.

Utstillinger med kunst

Leave a Reply