Universitetsutdanning for kunstnere

Den kulturelle spaserstokken

Mange yngre kjenner godt til ordningen «Den kulturelle skolesekken», hvor kunstnere, musikere og andre underholdere reiser rundt på skoler i hele Norge for å vise frem både norsk og utenlandsk kultur, og for å gi elevene et innblikk i kunstens verden.

Det ikke like mange er klar over er at det også finnes et lignende tilbud for de eldre. Nemlig kjent som Den kulturelle spaserstokken, fiffig navn ikke sant? Dette er en glimrende måte for å spre kunsten til de eldre, ved at omreisende aktører reiser rundt på eldrehjem og andre institusjoner i hele Norge, og underholder de eldre.

Ettersom årene går krever det gjerne litt mer for folk å sette i gang med sine egne kunstprosjekter, og derfor er det så nyttig at den kulturelle spaserstokken reiser rundt for å minne de eldre på at også de har mye moro foran seg.

Det er klart at å sette i gang med noe slikt kan koste de eldre en god del penger, da man trenger diverse utstyr. Derfor er det så nyttig at sider som: https://heisenior.no/ fokuserer på å legge til rette for at eldre skal bli tilbudt informasjon om hvordan også de kan finne på masse gøy for lave kostnader.

På https://heisenior.no/ er det mulig å melde seg opp til en tjeneste for å kunne få tilsendt en rekke ulike tilbud og rabatter spesielt tilpasset den delen av befolkningen som har passert 55 år, og kanskje ikke er på jakt etter det samme som de unge.

Her kan du etter hvert få informasjon om tilgang på billige kunstutstillinger, måleutstyr og dansetimer, helt spesielt tilpasset de eldre.

Det beste av alt er at tjenesten til https://heisenior.no er fullstendig gratis, og det er ingen overraskende kostnader i fremtiden. Det eneste de behøver er at du registrerer deg med e-posten din, og vipps får man tilsendt masse nyttig informasjon og rabatter som er spesialtilpasset den eldre aldersgruppe.

Å bli inspirert av de dyktige utøverne i den kulturelle spaserstokken trenger derfor ikke koste de eldre spesielt mye penger. Uten at de eldre behøver lete over hele internett på jakt etter utstyr de trenger for å prøve seg frem. Det er jo tross alt meget viktig at de eldre får lov til å utfolde seg kunstnerisk slik som resten av befolkningen, uten at de skal føle at dette blir for dyrt og at det krever for mye arbeid å lære seg det.

Leave a Reply