Universitetsutdanning for kunstnere

Beskytt mobilen på kunstutstilling

Mobilen blir selvsagt med deg overalt, også på utstillinger og gallerier. Men selv i et fredelig kunstgalleri kan du være uheldig å miste mobilen i gulvet. Da gjelder det at den er godt beskyttet slik at du slipper dyre og unødige reparasjoner.

Invester i et deksel

Skjermbeskytter og deksel er den aller enkleste måten å beskytte mobilen. Et deksel kan forhindre mobilskader hvis du mister den, og dekselet gjør det dessuten enklere å holde mobilen, fordi den ikke blir like glatt. Mange mobiler koster veldig mye. Kjøper du iPhone 14, må du ut med ganske mange tusenlapper, og da vil du gjerne at mobilen skal holde en stund. Med iPhone 14 Plus deksel trenger du ikke å bekymre deg like mye, og du kan sikre mobilen et langt liv. Selv om forsikringen skulle dekke skaden, er det alltid best å prøve å unngå at noe skjer med mobilen. Du har jo sikkert både bilder og viktig informasjon lagret der, som du kan miste dersom telefonen blir skadet.

Deksel for den kunstneriske

Deksler trenger ikke å være kjedelige og ensfargede. På Nudient finner du iPhone 14 Plus deksel i en rekke spennende mønstre. Du kan dermed velge et mer kunstnerisk deksel, som også skiller seg litt ut. Stilrene, ensfargede deksler passer til alle anledninger, og her kan du velge en farge som passer til garderoben din. Noen kjøper til og med mange deksler, og bytter på etter anledning og dagshumør.

Dersom du synes at mobilen i seg selv er et kunstverk, kan du velge et gjennomsiktig deksel. Du kan naturligvis også dekorere dekselet med klistremerker eller tusjer, dersom du vil ha et helt personlig deksel. Kanskje du til og med kan dekorere dekselet med et lite kunstverk du har laget selv?

Tenk sikkerhet

Selv om kunstutstillinger vanligvis er trygge steder, bør du legge mobilen i innerlomma eller i en lukket veske mens du studerer kunstverkene. Det hender at uærlige personer finner veien til gallerier for å stjele verdisaker. Men den risikoen finnes jo overalt, og deksler beskytter dessverre ikke mot tyverier. Et deksel er likevel en av de beste investeringene du kan gjøre, spesielt dersom du har en veldig kostbar telefon.

Selvsagt skal du ikke være bekymret for sikkerheten når du ser på kunst, du skal bare tenke på at det er bedre å være før var. Når du går rundt, er det også lettere å miste mobilen, spesielt hvis den ligger i lomma. I mange gallerier er det steingulv, så et fall fra lomma kan være hardt for en ubeskyttet mobil. Invester derfor i ett eller flere iPhone 14 Plus deksler, slik at du i hvert fall har gjort det du kan for å holde mobilen trygg.

Leave a Reply